Tienda Ya a la venta el nuevo cd AHORA!!! Te lo vas a perder?
close ×
+

2016 – Bioritme Festival – Vilanova de Sau

aec8fb_88e5517a1674452e9c9e5118560f84b7
agosto 26, 2016 Vilanova de Sau

Details


Venue : Bioritme Festival 2016
Address : Vilanova de Sau - Pantà de Sau
Contact Website : http://www.bioritmefestival.org

Bioritme Festival és molt més que un festival de música, es consciència i activisme, és un punt de trobada entre persones amb inquietuds de canvi cap un mon millor i més just. El nostre pilar fonamental és l’ecologia en tot el seu ampli aspectre. Les nostes begudes son 100% ecològiques, al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics, a més a més d’un gran nombre d’expositors artesans que fan del seu treball una peça única.

 

BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d’activitatas durant tot el dia, de tot tipus i adreçades per a totes les edats, tallers, exposicions, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG’, associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts cirquences, piscina… tot açó i molt més en una completa programació NONSTOP durant 4 dies a un dels Paratges Naturals més impressionants i idilics de Catalunya, el Pantà de Sau, siutat a la Comarca d’Osona.

 

BioRitme Festival 2016 ofereix una Zona de Cuina i Menjador per a us de tots/es els assistents al Festival, dispossarem de diverses plaques de Vitroceràmica per poder cuinar el propi menjar. També una zona on rentar els utensilis de cuina.

BioRitme Festival presenta com a novetat en aquesta edició el BioMercat, on es podrà trobar una sel·lecció d’aliments envasats per a cosum propi com pasta, arròs, llet, galetes, tomàquet, fruita… 100% ecològic.